Rehabilitering av bad

Det er Arna & Åsane Rørleggerservice AS som har fått oppdraget med rehabilitering av rør og bad.

Før oppstart i hver enkelt leilighet vil de møte hver enkelt beboer med informasjon både i showrommet og med hjemmebesøk i hver enkelt leilighet. Før dette vil dere alle motta et informasjonshefte som innebærer datoer, informasjon rundt arbeidet, tilvalgsliste mm.

I tillegg vil de ha møte med hver enkelt beboer i showrommet med informasjon og tegninger som gjelder akkurat deres løsninger.

Alle beboere i borettslaget er velkommen i showrommet om de har spørsmål. Her kan dere også få se bilder av ferdige bad/leiligheter. Prosjektkontoret finner du i grendahuset. Dette er stort sett bemannet på hverdager innenfor normalarbeidstid eller etter avtaler.

Kunde- og prosjektkoordinator hos Arna og Åsane Rørleggerservice AS:

Birgitte Axelsen
E-post: bax@arnaror.no

VIKTIG INFORMASJON TIL ALLE BEBOERE I SØLVBERGET BRL.

Grunnet koronavirus og smittefare vil det bli nye rutiner ved rehabilitering av borettslaget.

– Alle reklamasjoner som er meldt inn vil bli utsatt på ubestemt tid som et forebyggende tiltak. Om dere har reklamasjoner kan dere sende dette inn til Mro@arnaror.no og vi vil logge dette i systemet vårt, slik at vi kan ta tak i dette når vi anser det som ok og starte på igjen med reklamasjoner. Dette er svært beklagelig men håper på forståelse rundt dette tiltaket.

– Om beboere er i karantene eller blir satt i karantene ønsker vi å bli varslet om dette. dette for å unngå kontakt og bringe dette videre til naboer og arbeidere i forbindelse med rehabilitering og befaringer. Informasjon om dette sendes til Mro@arnaror.no

– I forbindelse med tiltak som er satt av FHI. Vil dette påvirke vår fremdrift. Det kan på kort varsel bli varslet om forsinket oppstart samt forsinket overleveringer.

– Råder alle om å bidra til å oppdatere seg på situasjonen rundt Korona og hygiene rundt dette, samt FHI sine anbefalinger. Dette for å unngå videreføring av smitte.

– Showrom vil fra nå være stengt ned for beboere i Skytterveien. Det vil kun være åpent etter avtale for gjennomganger for rehabiliteringen, her vil egne regler for gjennomganger bli beskrevet i innkallinger. Nye regler kommer også for befaringer og vil stå i innkallingen til førbefaring/overleveringer.

– Vi strammer inn rutiner på spisebrakke, renhold i brakke og trappeoppganger og alle kontaktflater som dørhåndtak, håndløpere, blandebatteri m.m som et forebyggende tiltak.

Mvh Arna & Åsane Rørleggerservice As

Vi ligger fint til i Ytre Sandviken i umiddelbar nærhet til byens fantastiske fjellområder.

Borettslaget består av ett grendahus og 279 leiligheter fordelt på 1 høyblokk og 6 lavblokker.

Adresse

Sølvberget Borettslag
Skytterveien 33
5038 BERGEN

Kontakt styret

Telefon: 55 24 14 70

Telefon besvares mandag til torsdag mellom 10.00 og 14.00

E-post: soelbo@online.no